Autor La recepta
18 Juliol 2019 a 12:00

Tortita mexicana de blat de moro amb pollastre i espècies de Bombay

Tortita mexicana// Foto: L'Ham

Tortita mexicana// Foto: L’Ham

Ingredients:
Oli d’oliva
4 grans d’all
2 cebes
2 pastanagues
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
1/2 porro
2 tomates
5 tomates seques
1 rave
1 gingebre
1 iogurt
1 branca d’api
Coriandre
1 sac d’espècies de Bombay i malasa de Biruani
1 pollastre
1 paquet de tortites mexicanes de blat de moro

Posa a escalfar oli d’oliva en una cassola gran i afegeix-hi all, 1 ceba, 1 pastanaga, pebrots, porro, tomates, tomates seques, rave, gingebre pelat, iogurt, un sac d’espècies de Bombay i malasa de Biruani. Que tots els ingredients estiguin tallats a trossos petits i ben barrejats. Seguidament, afegeix-hi el pollastre tallat a trossos i deixa que es cuini tot plegat fins que el pollastre estigui cuit.

Mentrestant, prepara les crudités: trosseja una pastanaga, una tija d’api, 1/2 ceba i el coriandre, i deixa-ho a part.
Quan la carn amb les verdures estigui llesta, separa el pollastre de les verdures. Les verdures, passa-les per la batedora fins a obtenir-ne una salsa. Quan el pollastre deixi de cremar, esmicola’l, separant-ne la pell i els ossos.

Calenta la tortita de blat de moro amb una paella o al microones (es recomana humitejar-les una mica abans) i quan estigui al punt, ja hi pots posar el pollastre, la salsa de les verdures i les crudités.

Per: L’Ham/AMIC

Switch to mobile version