Autor La recepta
20 Juny 2019 a 12:00

Batut de multifruites

Batut multifruites// Foto: dlcocinaygastronomia.com

Batut multifruites// Foto: dlcocinaygastronomia.com

Ingredients:

• ½ got llet fresca
• 1 plàtan
• 1 rodanxa de meló
• 1 préssec
• 1 rodanxa de gingebre
• 1 glaçó de gel

Elaboració:
Per a aquesta recepta és preferible l’ús d’una blender (batedora especial), aconseguirem una major cremositat. En el got, afegim primer la llet fresca, a continuació la polpa del meló, la polpa del préssec, el plàtan, la rodanxa de gingebre (petita) a la qual haurem tret la pell i el glaçó de gel.
Triturem durant deu segons a la mínima potència, passem a un got de batuts que prèviament haurem refredat al congelador i servim immediatament, al costat d’una palleta. Opcional, escampar cacau per la superfície del got.

Autor: dlcocinaygastronomia.com

Switch to mobile version