Autor Economia
18 Juny 2019 a 15:00

Acte d’entrega dels 32è Premis Pimes atorgats per PIMEC

 Celebrat al saló Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya

32 Premis Pimes // Foto: Pimec

32 Premis Pimes // Foto: Pimec

A l’acte, que s’ha celebrat al saló Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya, hi ha assistit per part del Govern, el president de la Generalitat, Quim Torra, el vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda; Pere Aragonès; el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró; el conseller d’Interior, Miquel Buch; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet; el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, i la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón. També hi era el President del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, la delegada del govern a Catalunya, Teresa Cunillera, el ministre de Presidència, Comerç i Empresa d’Andorra, Jordi Gallardo entre d’altres
Els Premis Pimes són uns guardons que atorga PIMEC en reconeixement a les millors iniciatives empresarials realitzades a Catalunya en diferents àmbits.

Els membres del Jurat han estat:

Excma. Sra. Teresa Cunillera Delegada del Govern a Catalunya, Sr. Víctor Cullell Secretari del Govern de la Generalitat, Sr. Albert Castellanos Secretari general de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda, Sra. Marta Felip Secretària general d’Empresa i Coneixement Il·lma. Sra. Sònia Recasens Diputada delegada de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, Sr. Lluís Gómez Comissionat de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Sra. Anna Álvarez Directora general de l’Institut Català de Finances (ICF), Sr. Carlos Ventura Director general de Banc Sabadell, Sr. Javier Uriarte Director general de Comercialització d’ENDESA, SA, Sr. Víctor Arbós Director Institucions Territorial Barcelona, Sr. Vicent Sanchís Director de TV3, Sr. Josep Orihuel Redactor en Cap d’Expansión, Sr. Marc Prats Soci i Business Strategic Controller de Voxel Media (Grup Voxel), Sr. Josep González President de PIMEC Sr. Alejandro Goñi President de PIMEC Comerç, Sr. Josep Soto President de PIMEC Joves, i com a Secretari del Jurat Sr. Antoni Cañete Secretari general de PIMEC

En el decurs del sopar s’ha lliurat el Premi al Millor Treball Periodístic a El Periódico; el Premi a la diplomàcia empresarial a Munich; el Reconeixement en el comerç a la Fundació Rezero; el Reconeixement a la segona oportunitat empresarial a Ramon Martínez Pursals de TwisterBox, S.L.; el premi PIMEC Jove a Pau Sarsanedas Millet de Steros GPA Innovative, S.L.; el Premi Fundació PIMEC als Valors d’empresa a LC Paper 1881, S.A.; el Premi a la Qualitat Lingüística en el món empresarial a Agro Foods & Commerce, S.L.; el Premi a la Microempresa més competitiva a Santea Products, S.L.; el Premi a la Petita Empresa més competitiva a Ceras Roura, S.A. i el Premi a la Mitjana Empresa més competitiva a Kivnon Logística S.L.

Switch to mobile version