Autor Economia
14 Maig 2019 a 10:00

PIMEC dóna una solució pel registre horari laboral a pimes i autònoms

Es gratuïta i online i facilitarà l’entrada en vigor del registre horari laboral

Jornada Pimec Registre Horari// Foto: Pimec

Jornada Pimec Registre Horari// Foto: Pimec

Amb motiu de l’entrada en vigor del registre horari dels treballadors des del passat 12 de maig, PIMEC ha posat en marxa una plataforma online per facilitar a les micro, petites i mitjanes empreses i als professionals autònoms l’aplicació d’aquesta mesura que obliga els negocis a tenir un registre de l’hora d’entrada i de sortida de tots els seus empleats. Amb aquesta solució, PIMEC dona resposta a les múltiples peticions que des de la publicació de la nova llei, els empresaris i empresàries han fet arribar a la patronal.

El director de Tecnologia i Innovació de PIMEC, Andreu Bru, ha explicat que aquesta eina és una solució gratuïta que PIMEC posa a disposició dels seus socis per donar resposta a la necessitat d’haver de portar un control horari de les jornades laborals.  A més, ha afegit que es tracta d’una aplicació “tecnològica 100% cloud, accessible tant des de dispositius mòbils -smartphones i tabletes- com des d’un ordinador personal”, d’ús extremadament senzill i que recull les dades necessàries que la mesura requereix, així com les evidències de marcatge que els dispositius mòbils generen, com ara el moment exacte del registre i les dades de geolocalització del dispositiu emprat.

Atès el poc temps del qual han disposat les empreses per aplicar aquesta mesura que, a més, suposa un increment dels costos, PIMEC ha fet diverses trobades al llarg d’aquest mes per informar les pimes sobre les novetats del sistema de registre horari dels treballadors i plantejarà mesures perquè es tingui en compte la mida de les empreses.

Switch to mobile version