Autor Economia
17 Maig 2019 a 15:00

Bon Preu incorporarà 420 persones

Per reforçar la campanya d’estiu

Bonpreu campanya estiu// Foto: Bonpreu

Bonpreu campanya estiu// Foto: Bonpreu

El Grup Bon Preu amplia la seva plantilla des de juny fins a setembre per cobrir les necessitats dels establiments i mantenir la qualitat del servei d’atenció al client. Les zones on més es reforçaran les contractacions son la Costa Brava i la Costa Daurada

L’aposta per la contractació de persones als supermercats Bonpreu i Esclat és contínua. El Grup Bon Preu preveu una gran temporada d’estiu i, per això,incorporarà 420 persones a la seva plantilla per cobrir les necessitats dels seus establiments i les puntes de treball que es donen en aquest període, especialment als establiments de costa i zones turístiques.

El compromís del Grup Bon Preu és crear nous llocs de treball, donar estabilitat al territori, i especialment oferir oportunitats per als més joves. Els nous empleats treballaran en diferents torns intensius de matí, tarda o nit per tal que també puguin gaudir de l’estiu.  Estaran en els punts de venda realitzant tasques d’atenció al client, reposició, venda de productes frescos o a la línia de caixes. L’objectiu principal d’aquesta contractació és mantenir la qualitat del servei d’atenció al client. El tracte amb el client és un dels pilars del model comercial de Bon Preu i una de les característiques que els consumidorsmés aprecien dels establiments.

Actualment Bon Preu té més de 7.400 treballadors, fet que situa el Grup entre les 10 empreses amb més empleats amb seu a Catalunya i ha creat 1.400 llocs de treball nous els últims 12 mesos.

El Grup Bon Preu disposa de 128 supermercats Bonpreu, 54 hipermercats Esclat, 48 benzineres EsclatOil i 13 punts de recollida online BonpreuEsclat

A banda d’aquesta contractació, Bon Preu requerirà noves incorporacions aquest any 2019 amb les obertures dels nous establiments previstos a Sant Boi de Llobregat, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Fruitós del Bages, Barcelona, Viladecavalls, Granollers, Manlleu, Platja d’Aro, Igualada, Tona i Rubí. Els candidats que vulguin inscriure-s’hi només han de visitar la pàgina web del grup i adjuntar el seu currículum a l’apartat “Treballa amb nosaltres”.

Switch to mobile version