Autor Ensenyament
11 Maig 2019 a 15:00

148.693 sol·licituds de preinscripció per al curs escolar 2019-2020

El número de desempat es el 140.574

preinscripcio escolar // Conselleria educació

preinscripcio escolar // Conselleria educació

El Departament d’Educació ha rebut 148.693 sol·licituds de preinscripció per als estudis obligatoris de cara al proper curs escolar 2019-2020. Aquestes sol·licituds es concentren majoritàriament a P3 i 1r d’ESO. En el cas de P3 perquè és l’edat on comença l’escolarització obligatòria i a 1r d’ESO quan es produeix el canvi de l’escola a l’institut.
Per tal de resoldre les situacions d’empat, s’ha assignat de forma aleatòria un número de desempat a cada sol·licitud i s’ha sortejat el número a partir del qual s’ordenaran les sol·licituds. En el sorteig del número de desempat, que s’ha fet en un acte públic al Departament d’Educació, ha resultat com a número de desempat el 140.574.
El 14 de maig es publicarà la llista ordenada definitiva de sol·licituds i l’11 de juny es publicaran les llistes d’alumnes admesos a cada centre i, si escau, la llista d’espera.
Pel que fa a la matriculació, els alumnes de segon cicle de l’educació infantil, l’educació primària o el primer curs de l’educació secundària obligatòria, la podran fer entre el 20 i el 26 de juny. Els alumnes de segon, tercer i quart curs de l’educació secundària obligatòria podran matricular-se del 27 de juny al 3 de juliol.
Switch to mobile version