Autor Ensenyament
22 Març 2019 a 10:00

“Transitar: orientar-se en un món canviant”

L’exposició de la Diputació al Saló de l’Ensenyament

Saló Ensenyament2019 // Foto: diba

Saló Ensenyament2019 // Foto: diba

L’exposició “Transitar: orientar-se en un món canviant” de la Diputació de Barcelona es pot visitar al Saló de l’Ensenyament (pavelló 1- estand F637) de Barcelona fins al 24 de març, al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona.

La iniciativa forma part de l’estratègia d’orientació i suport a les transicions educatives de la Diputació per lluitar contra l’abandonament escolar prematur i promoure l’educació i les noves oportunitats educatives al llarg de la vida. El programa inclou visites interactives i activitats dinamitzades relacionades amb aspectes que es posen en joc en els moments de tria.

En paral·lel, un any més, l’Institut del Teatre té també presència al Saló de l’Ensenyament. L’Institut del Teatre disposa de dos estands, un general del centre, però dedicat específicament a la difusió de l’oferta d’estudis d’art dramàtic, dansa i postgraus, i un altre, centrat en els estudis tècnics de l’espectacle.

Des de l’estand general (pavelló 1 – estand E558), s’ofereix informació sobre els estudis superiors que s’imparteixen tant a l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD), on l’alumnat pot formar-se en les especialitats d’Interpretació, Escenografia o Direcció i dramatúrgia; així com dels estudis superiors de dansa que s’imparteixen al Conservatori Superior de Dansa (CSD), en les especialitats de Coreografia i interpretació i Pedagogia de la dansa. Alhora, també s’informarà sobre l’Escola d’Ensenyament Secundari i Artístic/Conservatori Professional de Dansa (EESA/CPD), on s’ofereixen els estudis integrats per obtenir el grau professional de dansa junt amb l’ESO i el Batxillerat, en les especialitats de dansa clàssica, contemporània i espanyola. Alhora, en aquest estant també s’ofereix tota la informació sobre els estudis de postgrau i els cursos especialitzats en arts escèniques que es fan a l’Institut del Teatre.

Pel que fa al segon estand, ubicat a l’àrea de formació professional (pavelló 2 – estand D422), es pot trobar informació sobre els estudis de l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE), on s’imparteix una titulació pròpia de l’Institut del Teatre i la Fundació Politècnica de Catalunya en les especialitats de So, Luminotècnia o Maquinària escènica.

Proves d’accés i portes obertes

En el marc del Saló de l’Ensenyament es pot consultar també tota la informació adreçada a les persones interessades sobre les proves d’accés als diferents estudis de l’Institut del Teatre i les dates d’inscripció, així com sobre les jornades de portes obertes que es faran properament. Podeu consultar tota la informació sobre les proves d’accés aquí.

Els horaris del Saló de l’Ensenyament són avui divendres, de 9 a 19 h; dissabte, de 10 a 20 h; i diumenge, de 9.30 a 14.30 h.

 

Switch to mobile version