Autor Ensenyament
17 Març 2019 a 18:00

Nou espai de descoberta per a infants “Explora 0-6”

Al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya

Explora 0-6//Foto: FUB

Explora 0-6//Foto: FUB

El passat dijous, 14 de març, va tenir lloc la presentació als mitjans de comunicació del  nou espai d’experimentació i descoberta per a infants “Explora 0-6” del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC). L’acte va comptar amb la participació del director del mNACTEC, Jaume Perarnau, i de la directora del Grau en Mestre/a d’Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa (Uvic-Universitat Central de Catalunya), Montserrat Pedreira.

El nou espai, qva comptar amb la visita de l’alumnat d’entre dos i tres anys de l’Escola Bressol Moisès de Terrassa. A continuació, Jaume Perarnau i Montse Pedreira van explicar als mitjans la nova proposta expositiva del Museu.

“Explora 0-6” és un espai dedicat als infants de 0 a 6 anys que vol fomentar l’experimentació en els àmbits científic i tècnic. Es tracta d’un espai únic pel seu caràcter innovador i per fomentar l’apropament a la ciència a infants d’aquestes edats.

Switch to mobile version