Autor Economia
25 Març 2019 a 15:00

La companyia maltesa Blexr obre oficina a Barcelona

La previsió  de l’empresa de màrqueting digital es crear 40 llocs de treball

Blexr// logo

Blexr// logo

L’empresa de màrqueting digital Blexr obrirà una oficina a Barcelona on té previst crear 40 llocs de treball. Des d’aquestes instal·lacions, conjuntament amb la seva seu central a Malta, l’empresa impulsarà el seu creixement a Europa amb el llançament de nous productes.
Aquest projecte ha comptat amb el suport d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. L’empresa inaugurarà la setmana vinent la nova oficina a Barcelona.
L’empresa, que té més d’un centenar de treballadors, es dedica al desenvolupament de continguts digitals per a empreses que treballen en els àmbits de les finances i el gaming, a les quals ofereix serveis per incrementar el seu tràfic web com ara SEO, inbound i email màrqueting, pay-per-click, entre d’altres serveis. L’oficina de Blexr a Barcelona acollirà redactors, analistes SEO, dissenyadors d’UI/UX i professionals de la informàtica, entre d’altres. Aquest equip desenvoluparà noves funcionalitats i continguts per als seus diferents canals web i els dels seus clients, a banda de cercar noves oportunitats de negoci.
D’acord amb el COO de Blexr, Eduardo dos Remedios, l’empresa ha decidit establir-se a Barcelona perquè la ciutat ofereix “un pol de talent en àmbits com la tecnologia, el producte, el màrqueting digital o la creativitat i el disseny”. A més, per a Blexr, Barcelona “ofereix infraestructures excel·lents i moltes opcions educatives tant per a estudiants locals com per als internacionals”. Dos Remedios destaca igualment que es tracta d’una “ciutat diversa des del punt de vista cultural” i, al seu parer la diversitat ajuda a promoure la innovació”. “Obrir una oficina a Barcelona és necessari com a suport i catalitzador per al nostre creixement”, subratlla.
En concret, l’empresa ha rebut el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ. Aquesta unitat treballa des de Barcelona i la xarxa de 40 Oficines Exteriors de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ al món per captar nous projectes d’inversió estrangera a Catalunya al mateix temps que assessora de manera integral les empreses estrangeres per facilitar el procés d’inversió.
Switch to mobile version