Autor Cultura
9 Febrer 2019 a 15:00

Segona edició del “Festival Zero”

Organitzat per l’associació Teatres en Xarxa

2º Festival Zero// Cartell

2º Festival Zero// Cartell

Aquest cap de setmana comença la segona edició del Festival Zero, organitzat per l’associació Teatres en Xarxa amb el suport de la Diputació de Barcelona, amb l’objectiu de programar espectacles de proximitat per captar nous públics al territori. Es podrà gaudir del certàmen fins al 16 de març.

El festival s’inaugurà ahir divendres 8 de febrer a Tordera amb una performance a les vuit del vespre a la Plaça Miquel Martí i Pol, on hi participaren alumnes de l’Institut Lluís Companys i del Centre de Formació Artística de Tordera i joves del Casal de Pineda de Mar. Ha estat la prèvia a la funció de l’espectacle A mi no me escribió Tennessee Williams (porqué no me conocía)” que l’artista Roberto G. Alonso protagonitzarà a les 21 hores al Teatre Clavé. L’endemà hi haurà programa doble, a les 17 h, amb la funció de circ de carrer Espera” de la companyia Circ EIA, i a les 19 h amb l’espectacle musical Painball” de Les Impuxibles amb Clara Peya al piano i els textos de Bel Olid.

Diumenge 10 de febrer, agafa el relleu el Teatre Auditori de Llinars del Vallès amb el mateix programa però arrencant a les 12 del migdia amb l’espectacle de Circ EIA escalfant els motors per a la doble sessió de tarda amb la performance de Roberto G. Alonso, a partir de les 18 h, i el recital de Les Impuxibles, a les 20 h.

El festival portarà aquests mateixos espectacles a diferents teatres del territori en les següents dates: del 22 al 24 de febrer al Teatre Municipal Cooperativa de Barberà del Vallès; els dies 8 i 9 de març al Teatre Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí; i el 15 i 16 de març al Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca.

Consulteu el calendari complet de funcions en aquest enllaç.

 

Switch to mobile version