Autor Societat
26 Desembre 2018 a 10:00

“Programa el teu futur”

Programa el teu futur // Foto: Pimec

Programa el teu futur // Foto: Pimec

PIMEC, a través de la seva participació en el projecte “Singulars” subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, preveu incidir en l’ocupació de joves de la Comarca del Barcelonès.

El projecte ubicat a la comarca del Barcelonès es portarà a terme en col·laboració amb dos centres de referència en formació de noves tecnologies com són Ubiqum Code Academy i BIT. Els joves rebran 490 hores de formació professionalitzadora com a Junior Front Developer i Tester.

L’objectiu serà el de facilitar l’accés als joves a un sector de referència i en constant creixement amb una alta demanda de professionals.

El projecte permetrà a joves d’entre 18 i 29 anys, beneficiar-se dels processos d’orientació, formació i incorporació al mercat laboral, que es desenvoluparan dins el propi projecte.

Les empreses contractants dels 100 joves participants podran accedir a un incentiu econòmic, equivalent al Salari Mínim Interprofessional durant un període de 6 mesos, per aquells contractes superiors a un any, així com el suport i assessorament necessari per part de PIMEC  per a les gestions corresponents a la sol·licitud i justificació de subvenció.

Switch to mobile version