Autor Economia
18 Desembre 2018 a 15:00

FRIME Barcelona s’instal·larà a Can Parera de Castellolí

Invertirà més de 20 milions d’euros  i donarà feina a més de 250 persones

Frime Barcelona Castelloli// Foto: Conselleria Territori

Frime Barcelona Castelloli// Foto: Conselleria Territori

Els consellers de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet; d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón; l’alcalde de Castellolí, Joan Serra; el president de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena i de la Diputació, Marc Castells, i el director de l’INCASÒL, Albert Civit, han presentat les empreses que s’instal·laran en el sector de Can Parera. Aquestes inversions són fruit de mesos de treball, de cooperació i de suma d’esforços entre la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Castellolí i l’Oficina de captació d’inversions de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena.
El conseller Calvet ha posat en valor el treball mancomunat per atreure noves inversions a Can Parera i el fet que les administracions hem anat flexibilitzant les condicions territorials per adaptar-nos a les demandes” actuals.
 
Inversió i nous llocs de treball
El director de l’Institut Català del Sòl, Albert Civit, i el gerent de l’empresa Frime Holding Company SL, Salvador Ramon, han signat aquest matí el contracte d’arres de nou parcel·les del sector Can Parera.
Els terrenys sumen una superfície total de 41.575,50 m2  i un preu final de més de 3 milions d’euros. La companyia, primera empresa catalana en exportació de peix, hi construirà la planta de producció amb més capacitat de Catalunya, on es donarà feina a més de 250 persones.
L’empresa Frime Holding Company SL té previst invertir més de 20 milions d’euros en la construcció d’aquestes noves instal·lacions, que constaran de frigorífics de -60ºC amb una capacitat per a 800 tones i frigorífics de -25ºC amb una capacitat per a 8.000 tones. Així com sales de treball i elaboració que sumaran més de 15.000 m2 de sostre.
Frime Holding Company SL neix el 2015 com a culminació del projecte inicial de FRIME. El seu origen es remunta al 1977 al mercat de la Boqueria de Barcelona.
En l’actualitat, FRIME compta amb 200 treballadors repartits entre les diverses empreses del grup: Coses de Casa Nostra, FRIME, FRIME3 i Espai Tonyina. La seu central es troba a Arenys de Munt. La companyia exporta a més de 40 països de tot el món amb volums de negoci de 120 milions d’euros el 2018. El creixement anual de FRIME en els darrers deu anys ha estat sempre per sobre del 10% anual.
Switch to mobile version