Autor Economia
22 Desembre 2018 a 15:00

Conveni Col·lectiu d’Oficines i Despatxos de Catalunya

Conveni despatxos oficines // foto: pimec

Conveni despatxos oficines // foto: pimec

Les patronals Foment del Treball Nacional i PIMEC i la Federació  de Serveis de Catalunya de CCOO (CCOO Serveis de Catalunya) i la Federació de Serveis, Mobilitat i Consum d’UGT Catalunya (FeSMC-UGT) han constituït avui la Mesa Negociadora del Conveni Col·lectiu d’Oficines i Despatxos de Catalunya.

Com a organitzacions integrants de la mateixa, treballaran per assolir acords que donin estabilitat, seguretat jurídica i pau social a les empreses i els treballadors i les treballadores vinculades al mateix, així com al desenvolupament del darrer Acord Interprofessional de Catalunya (AIC 2018-2020).

Es tracta del conveni col·lectiu sectorial que engloba el nombre més gran d’empreses i persones treballadores d’arreu del territori; amb una afectació d’aproximadament a  50.000 empreses i 250.000 persones treballadores, de les quals un 70% són dones.

Switch to mobile version