Autor Sanitat
23 Octubre 2018 a 15:00

XXII Workshop de Salut Mental

Per conèixer la situació actual de l’atenció a la salut mental perinatal

XXII workshop salut mental// cartell cst

XXII workshop salut mental// cartell cst

El proper divendres 26 d’octubre de 2018, tindrà lloc el XXII Workshop de Salut Mental, enguany dedicat a l’Atenció a la Salut Mental Perinatal a Catalunya a la Sala d’Actes Joan Costa Roma de l’Hospital de Terrassa, organitzada per l’Àmbit de l’Atenció a la Salut Mental del Consorci Sanitari de Terrassa (CST).

L’objectiu de la jornada es conèixer la situació actual de l’atenció a la salut mental perinatal a les unitats acreditades a Catalunya, proporcionant eines als professionals de la salut mental i de l’atenció matern-infantil per a identificar a les gestants amb risc de presentar trastorns mentals i per a garantir-ne un seguiment adequat.

Aquesta activitat es troba en procés d’acreditació pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries  (Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud).

La jornada està dirigida a professionals assistencials de les especialitats relacionades amb la salut mental i amb la salut matern-infantil, incloent els professionals en formació especialitzada.

La inscripció és gratuïta, i si desitgeu assistir-hi, heu de tramitar la vostra inscripció enviant la butlleta d’inscripció a l’adreça de correu electrònic: sjornades@cst.cat

Switch to mobile version