Autor Economia
24 Octubre 2018 a 10:00

Acte de presentació de la Plataforma Pymes

Neix per representar i defensar a pimes i autònoms

josep gonzalez// Foto: pimec

josep gonzalez// Foto: pimec

Avui, 24 d’octubre, a les 11.30 hores tindrà lloc la presentació de la Plataforma Pymes, una nova organització intersectorial d’àmbit estatal que neix com un espai de representació, defensa, participació, reflexió, anàlisi i propostes, liderat per la societat civil en l’àmbit econòmic-empresarial, i en el qual participen associacions i federacions empresarials, que representen a 2.140.000 de pimes i autònoms.

L’objectiu és atorgar a les pimes el protagonisme i rellevància que els correspon, perquè la seva veu sigui escoltada amb atenció per part de les administracions públiques, legisladors i agents socials, en els àmbits local, autonòmic, estatal i supraestatal. En aquest sentit, la Plataforma Pymes es constitueix com un instrument per a la defensa real dels interessos de les petites i mitjanes empreses i d’una economia més productiva en el marc d’un nou capitalisme inclusiu, tant a Espanya com a la resta de la Unió Europea.

Les grans empreses, monopolis i oligopolis de rendes excessives s’han organitzat històricament per defensar els seus interessos tant a Espanya com a la UE, arribant fins i tot a controlar, per demèrit de les PIMES, la suposada representació d’aquestes. Per contra, les PIMES no han tingut l’espai, lideratge, ni una veu única que els permetés poder elevar amb prou força a nivell estatal i supraestatal propostes que, d’haver-se pres, permetrien avui dia al nostre país estar en un nivell de productivitat, competitivitat i potencial de creixement econòmic molt superior.

LLOC: Saló d’Actes de l’Associació de la Premsa de Madrid (Carrer de Juan Bravo, 6. Entrada per Claudio Coello)

INTERVENEN:

Portaveu: Antoni Cañete.

La junta directiva d’aquesta plataforma estarà constituida per:

President de la Plataforma Pimes: José Luís Roca.

Vicepresidents: Josep González i Julio Villaescusa.

Secretari: Juan Antonio Cabrero.

Switch to mobile version