Autor Economia
24 Setembre 2018 a 10:00

Antoni Abad no es presentarà a les eleccions presidencials de Foment del Treball

Antoni Abad // Imatge cedida per Cecot

Antoni Abad // Imatge cedida per Cecot

El president de la patronal Cecot, Antoni Abad, va exposar el passat dimecres, en el marc de la reunió ordinària del Comitè Executiu de l’entitat, la seva decisió de no formalitzar una candidatura a les eleccions presidencials que tindran lloc a Foment del Treball el proper 5 de novembre. Abad va sotmetre a debat del màxim òrgan executiu de la Cecot la seva proposta i els membres del Comitè l’han avalat. Abad va expressar que “reitero el meu compromís amb l’entitat i els socis que la conformen, des d’on continuarem impulsant accions que repercuteixin en la competitivitat de les empreses i en el progrés de les persones. D’altra banda, seguirem col·laborant amb els entorns econòmics i empresarials com ho hem fet fins ara”.

A Foment del Treball s’obre una nova etapa i la Cecot estarà amatent al nou lideratge, als equips i als programes que s’impulsin per una defensa de les empreses de manera efectiva i per ajudar-les a millorar la seva competitivitat

Switch to mobile version