Autor Economia
22 Setembre 2018 a 15:00

Acord de col·laboració entre MWCapital i Cecot

Per potenciar la transformació digital de les pimes catalanes

Acord Antoni Abad Cecot Carlos Grau MWCapital//Foto: Cecot

Acord Antoni Abad Cecot Carlos Grau MWCapital//Foto: Cecot

La Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) i Cecot, patronal multisectorial de petites i mitjanes empreses, han signat un acord de col·laboració que impulsarà la innovació i la transformació digital del teixit empresarial català. D’aquesta manera, la Cecot adopta a MWCapital com a aliat estratègic per la seva experiència en la transformació i adaptació tecnològica de diferents sectors.

Mitjançant aquest acord, signat entre Antoni Abad per part de Cecot i Carlos Grau en nom de MWCapital, les dues parts es comprometen a crear nous espais de col·laboració que millorin la qualitat de vida de les persones gràcies a la tecnologia mòbil, i que converteixin Barcelona en el hub digital de pimes. També sumaran esforços pel que fa a la iniciativa GoingDigital de MWCapital, un programa amb el qual els professionals poden adquirir comprensió i visió de l’impacte de les tecnologies digitals en l’economia, els negocis i la societat. En aquest sentit, la Cecot contribuirà a portar GoingDigital al següent nivell i crearà propostes a mida per als seus associats.

Finalment, el conveni també contempla la participació de la Cecot en esdeveniments clau de la Fundació com el Mobile Lunch o els Mobile Talks.

Mobile World Capital Barcelona

Mobile World Capital Barcelona impulsa la transformació mòbil i digital de la societat, amb l’objectiu de millorar la vida de les persones a escala global.

Amb suport públic i privat a Barcelona, Catalunya i Espanya, MWCapital treballa en tres àrees: acceleració de la innovació a través de l’emprenedoria digital; transformació digital de la indústria; i la capacitació de noves generacions, professionals i ciutadans en l’ús de tecnologies digitals. Els nostres programes estan transformant positivament l’educació, la indústria i l’economia.

MWCapital acull Mobile World Congress a Barcelona i és la fundadora de 4 Years From Now (4YFN), la plataforma de negocis per a la comunitat de startups present a tots els esdeveniments de Mobile World Congress a tot el món.

Switch to mobile version