Autor Articles i estudis
29 Setembre 2018 a 12:00

A la tardor, centrem la nostra atenció en els productes per a la cura del cabell

cura cabell tardor//Foto: bellezaactiva

cura cabell tardor//Foto: bellezaactiva

Dies més frescos, possibilitat de pluja i fulles dels arbres a terra. La temuda arribada de la tardor ha arribat a les nostres vides i això significa la desaparició de l’estiu. Enrere hem deixat els dies de descans, desconnexió i gaudi a la piscina i la platja per donar lloc a una de les estacions, per a nosaltres, més tristes de l’any. Es tracta d’una temporada en què el nostre estat d’ànim es pot veure afectat, però sens dubte, la part més perjudicada és la del nostre cap. Observaràs com cada matí el teu coixí o el teu raspall conté més pèls del normal. No et preocupis, és un procés normal, però convé conèixer per què passa i què podem fer per frenar-lo. Així, hi ha productes per a la cura del cabell que són una excel·lent opció per a aquest problema. Si vols conèixer més informació sobre tot això, en aquest article el destaquem.

Per què a la tardor cau més el cabell
La tardor és la pitjor època per als cabells. Es tracta d’un procés normal en el cicle de vida del pèl, que conté 3 fases. L’última d’elles, és la coneguda com a fase telògena o caiguda, que es produeix durant els mesos de la tardor. De vegades, la caiguda del cabell és més gran del que s’espera i es deu en part a múltiples factors. D’una banda, és important tenir en compte els canvis hormonals d’índole circanual que pateix l’organisme, el descens d’hores de llum, l’augment d’activitat laboral i esportiva o el fet de consumir menor quantitat de fruites i verdures.

Gaudir de l’estiu comporta en molts casos acudir amb assiduïtat a la platja i la piscina. Durant aquests dies de relax, l’exposició al sol és més gran i més, el nostre cabell s’exposa al clor de les piscines i a la salinitat del mar. Aquests factors, ajuden que es deshidrati el cabell i perdi gran part d’elasticitat, provocant un augment de la fragilitat capil·lar. Durant la tardor, el millor és fer servir amb menys freqüència els assecadors o planxes de pèl perquè el cabell s’assequi a l’aire lliure. D’altra banda, cal optar per una dieta equilibrada de nutrients, com els de la coliflor o els espinacs.

Com ajudar a frenar la caiguda del cabell?
A més de les recomanacions anteriors, llocs com Shop Farmàcia poden ser els grans aliats per a això. En primer lloc, es pot optar per complements alimentaris que contenen gran quantitat de vitamines que ajuden al cabell i a les ungles. També es pot optar per productes que permeten la regeneració del col·lagen per via oral, gràcies a l’àcid ortosilícic que conté en la seva fórmula.

D’altra banda, també es pot fer ús de les càpsules, els xampús i les ampolles anti caiguda disponibles a farmàcies en línia. Si optes per les càpsules, has de saber que són un complement alimentari que conté ingredients com el Zinc que mantenen el cabell en condicions normals. Les ampolles s’apliquen amb un massatge suau al cap sense haver d’aclarir i també són eficaços.

Ara que coneixes els tips i productes per frenar la temuda caiguda del cabell, és el moment que siguis tu qui faci ús d’ells per fer-li front a la temuda tardor.

Switch to mobile version