Autor Articles i estudis
19 Juny 2018 a 18:00

En equip

juan juncosa//Foto: amic

juan juncosa//Foto: amic

“Si vols anar ràpid camina sol, si vols arribar lluny veu acompanyat”. Per tant sempre és millor i més factible fer coses grans i arribar més lluny amb un equip. L’important és saber crear o envoltar-se d’un equip afí. No qualsevol persona serveix per fer un equip. Han de confluir unes quantes coses perquè un equip funcioni. La primera encara que sembli evident, no sempre és així, totes les persones de l’equip han de saber quin és l’objectiu. Si vostè està en un equip pregunti als seus membres com és l’objectiu perquè si les respostes són excessivament genèriques o diferents és que l’equip no es comunica. Per exemple si a un equip de venedors se’ls pregunta quin és el seu objectiu? I només saben dir vendre més sense tenir una xifra exacta o una meta clara és possible que falti comunicació. Un altre apartat important quan sabem que tots tenen el mateix objectiu, és que formin un equip obvi, veritat? Però moltes vegades les persones es trepitgen entre elles per destacar per arribar a la meta enlloc d’unir esforços. El que realment fa arribar lluny un equip no és el “jo” és el “nosaltres”. El millor exemple? La nostra mà. Cada dit per individual pot servir per a una cosa però és en conjunt quan té la seva veritable força. Dit això acabem amb un altre refrany que ve a tomb i és “La unió fa la força”.

Switch to mobile version