Autor Economia
29 Maig 2018 a 15:00

Demà comença la vuitena edició del Bizbarcelona

PIMEC, promotora del saló, aposta per la transformació digital de les empreses

Bizbarcelona // Foto: Joan Murcia

Bizbarcelona // Foto: Joan Murcia

PIMEC tornarà a tenir un paper destacat a la vuitena edició del Bizbarcelona, l’esdeveniment per a les persones emprenedores, les autònomes i les petites i mitjanes empreses, que tindrà lloc del 30 al 31 de maig al recinte de La Fira de Montjuïc. PIMEC oferirà contingut de valor organitzant diferents conferències, activitats i networkings en el marc del saló, que un any més vol donar un impuls a la transformació tecnològica, econòmica i social dels negocis.

Concretament, PIMEC oferirà 9 conferències de diferents temàtiques que giraran entorn del canvi de paradigma i el repte que pot suposar per a les empreses l’adaptació a un model fonamentat en gran part en les noves tecnologies. Màrqueting digital, xarxes socials, Big Data i IOT, són alguns dels temes que es tractaran.

Així mateix, torna a organitzar el Network Talent, un espai de reclutament per als negocis que facilita la incorporació de talent i que connecta les empreses amb candidats que prèviament han estat seleccionats per PIMEC. Paral·lelament, també s’impulsaran 4 tallers de networking, que tenen l’objectiu d’afavorir la captació de clients potencials i generar possibles col·laboracions entre negocis.

El saló també acollirà una nova edició del Mercado Financiapyme, la trobada que posa en contacte aquelles empreses prèviament seleccionades amb entitats públiques i privades nacionals i internacionals que ofereixen finançament.

Com a novetat, aquest any la fira impulsa el BIZ Digital Experience, un espai nou dirigit a la transformació digital del retail i la restauració, on es podrà experimentar amb les tecnologies que conformaran la digitalització del comerç. PIMEC hi participarà a través de la sectorial PIMEComerç.

Al llarg de tot el Bizbarcelona, PIMEC oferirà l’assessorament d’una desena de professionals a través del seu estand, en el qual es donarà resposta a tots aquells dubtes relacionats amb internacionalització de les pimes, recursos humans, assessoria jurídica, finançament, estratègia empresarial, comunicació i màrqueting i negocis digitals, Big Data i IOT.

En l’edició de l’any passat, més de 2.800 persones van participar en les activitats de PIMEC adreçades a pimes i emprenedors.

Switch to mobile version