Autor Societat
19 Març 2018 a 10:00

Fred d’hivern per rebre la primavera

Es preveuen glaçades i nevades entre dilluns i dimecres

primavera matadepera

El Servei Meteorològic de Catalunya (smc) informa de l’arribada d’una massa d’aire molt fred procedent del nord d’Europa a partir d’avui dilluns 19, que produirà una davallada tèrmica arreu del país i donarà la benvinguda a la primavera, que comença dimarts 20 a les 17:15 h.
Entre dilluns i dimecres es preveuen glaçades entre moderades i fortes al Pirineu i entre febles i moderades a la resta de l’interior.
A banda, els models meteorològics de referència indiquen l’arribada de precipitacions a diversos sectors de Catalunya entre dilluns i dimarts, que serien en forma de neu al Pirineu. Fora de la serralada pirinenca, la neu podria arribar a punts del prelitoral, amb una cota de neu que rondaria els 700 metres arribant a baixar fins els 300-400.
A partir de dijous minvarà la possibilitat de precipitacions i s’iniciarà la recuperació de la temperatura tot i que els models a mitjà termini encara mostren algunes discrepàncies sobre la situació meteorològica i per tant caldrà seguir amb atenció les posteriors actualitzacions de la predicció.
Switch to mobile version