Autor Articles i estudis
2 Desembre 2017 a 12:00

Mantingues a mà els fotoprotectors per evitar les taques a la pell

bellesa fotoprotector

Decididament la roba més lleugera ja està en l’últim racó del nostre armari, però no t’equivoquis!, si vols evitar les taques solars en la teva pell, has de mantenir molt a mà els fotoprotectors. I és que amb l’arribada del fred ens oblidem de la protecció solar, però a la tardor i hivern també hem d’utilitzar cremes amb SPF per mantenir una pell més jove i atractiva.

Per fi podem dir que tothom sap que ha de protegir la seva pell a l’estiu, però, ara la nostra missió és conscienciar a tots els nostres lectors que també és imprescindible la protecció de la nostra pell del sol durant la resta de l’any perquè, com diu Carmen Bauzá, especialista en hiperpigmentació cutània de Tanit: “l’èxit en el tractament de les taques no està només en aclarir-les, sinó també en evitar la seva aparició i reaparició”.

Els raigs solars ens afecten durant tot l’any. A la tardor, però sobretot a l’hivern, els rajos UVB disminueixen i augmenten els raigs UVA que, amb un alt grau de penetració a la pell, són un dels principals causants del seu envelliment i de l’aparició de taques. Com explica Carmen Bauzá, especialista en hiperpigmentació cutània de Tanit, “quan parlem de taques, és fonamental la prevenció, per a això és imprescindible la utilització de filtres solars”. Sempre és important protegir la nostra pell dels efectes del sol, és especialment important utilitzar fotoprotectors quan…

  • tens tendència a l’aparició de taques
  • estàs seguint un tractament despigmentant
  • t’has fet un peeling o exfoliació
  • t’has depilat
  • aprofites els raigs del sol hivernal en una terrassa, mentre et prens una cervesa
  • t’arriba el sol, darrera una finestra

Evita les taques solars, també a la muntanya
Un altre moment en què és absolutament imprescindibles que utilitzis un fotoprotector solar és quan vas a la muntanya. Per cada 1.000 metres que puges, la intensitat dels raigs solars augmenta fins a un 12%. A més la neu acabada de caure reflecteix els raigs ultraviolats cinc vegades més que la sorra seca de la platja. T’has parat a pensar com poden incrementar-se les taques facials per no utilitzar un fotoprotector durant les teves excursions? Per tot això, el nostre millor consell és que utilitzis un SPF de protecció extrema quan vagis a la muntanya, fins i tot si el dia està ennuvolat, ja que fins al 80% de la radiació solar pot traspassar una capa lleugera de núvols.

Per www.bellezaactiva.com / AMIC

Switch to mobile version