Autor Economia
11 Novembre 2017 a 10:00

CaixaBank incorpora el reconeixement facial Face ID d’iPhone X

En les seves aplicacions mòbils

caixabank pay

CaixaBank es converteix en el primer banc d’Espanya que incorpora l’últim llançament d’Apple –la tecnologia d’identificació Face ID del seu nou iPhone X– a les seves aplicacions mòbils. D’aquesta forma, els clients de l’entitat financera podran accedir als seus comptes mitjançant l’ús del reconeixement facial a través de la seva terminal mòbil i sense haver d’introduir altres dades d’accés, com a DNI, nombre d’identificació de l’usuari o contrasenya.

El servei està disponible des del primer dia de venda d’iPhone X. Els usuaris han de descarregar-se les últimes actualitzacions de les aplicacions de CaixaBank, CaixaBank Pay i imaginBank per a iOS.

Accés amb totes les garanties de seguretat i privacitat

El reconeixement facial com a mètode d’accés a les aplicacions de CaixaBank té totes les garanties de seguretat i privacitat. Per utilitzar la funcionalitat, l’usuari només haurà de realitzar un senzill procés de registre la primera vegada que utilitzi el sistema i associar les seves dades d’identificació a la imatge del seu rostre.

La tecnologia Face ID està basada en la càmera del nou iPhone X. Mitjançant la projecció i l’anàlisi de més de 30.000 punts invisibles, el mòbil crea un mapa de profunditat detallat de la cara per identificar a una persona de manera completament segura.

La identificació mitjançant Face ID dóna ple accés a les aplicacions CaixaBank, CaixaBank Pay i imaginBank per a consulta de saldo i moviments i realització d’operacions, en les mateixes condicions que si utilitzés les dades habituals d’identificació per entrar en les apps.

Switch to mobile version