Autor Articles i estudis
28 Octubre 2017 a 12:00

Tendències en cabell per Tardor-Hivern: talls, colors i pentinats

bellesa pentinat

Ens preguntem quines són les tendències en cabell per a aquesta temporada Tardor-Hivern i, abans de submergir-nos en elles, et proposo una reflexió.

Fa uns dies vaig tenir l’oportunitat d’entrevistar a Londres a l’actriu Sophie Turner, coneguda pel seu paper de Sansa Stark en la reeixida sèrie Joc de Trons i nova ambaixadora de Wella Professionals. Si segueixes la sèrie sabràs (i si no, pot ser que et soni igualment) que el seu personatge es caracteritza perl seu impressionant cabell vermellós, encara que ella és rossa natural. A més, les trenes són, en la història, un símbol de poder: a més trenes, més batalles guanyades i, per descomptat, més poder.

Doncs bé, li vaig preguntar a Sophie si creia que a la vida real el cabell pot servir per donar poder a la dona, perquè se senti més confiada, i fins i tot, per expressar diferents facetes de la seva personalitat. Ella va somriure i em va confessar que amb el seu pèl rogenc se sent més forta i atrevida, mentre que el cabell ros li retorna a la seva època d’infància, abans de conèixer la fama, més natural, més innocent, més despreocupada.

Pot un tall de cabells, un color o, fins i tot, una trena canviar el nostre estat d’ànim? La meva resposta, igual que la d’ella, és ABSOLUTAMENT SI. Aposto fermament per canviar de look per estrenar temporada i omplir-nos d’energia positiva. A qui no li agrada estrenar alguna cosa? I no cal que sigui un gran canvi, pot ser un serrell, unes metxes dissimulades, un recollit diferent…

Si et ve de gust, aquestes són les tendències en cabell per Tardor-Hivern:

TALLS
Aquesta temporada, les mitges melenes segueixen sent les més demandades tot i que, aquesta vegada, arriben més capeadas. Si el que vols és lluir melenaza llarga, el seu és que sigui això, molt llarga. Res de mitges tintes, aposta pel XXL!

I si ets de les que prefereixen el cabell curt, dues propostes: el pixie, que ja porta acompanyant-nos des de fa alguns anys, i el tall tipus bol, nou must de la temporada. Al primer s’han apuntat moltes famoses, des Katy Perry a Úrsula Corberó, i el segon pot semblar una mica radical però, si t’atreveixes, triomfaràs segur. Per la seva banda, el serrell segueix en auge, i es presenta cada vegada més espès.

COLORS
La clau d’aquesta Tardor-Hivern són els tons profunds i brillants. El gèlid ros platí manté el seu lloc d’honor a la paleta cromàtica, però competeix amb colors més càlids, com rogencs, castanyers caramel i rossos daurats. Els reflexos i les metxes donen un plus a qualsevol look, així que no dubtis a demanar-los al teu perruquer. Això sí, que siguin subtils!

PENTINATS
Senzillesa en el cabell, accessoris vistosos. Aquesta és la màxima! Triomfaràs en qualsevol ocasió amb monyos baixos i cues altes. El cabell amb textura agrada i molt, per exemple amb estil frizz. Les trenes no en falten, ja siguin soles o decorant un altre pentinat. Una opció que queda molt bé és la cabellera solta amb dues trenes baby a la part frontal.

Com et deia, aprofita per lluir forquilles vistoses, diademes, llaços i tot tipus d’accessoris per als cabells. A les nits de més glamour, no t’oblidis de l’infal·lible efecte mullat, ideal sobretot en els cabells curts.

Estàs a punt per estrenar look?

Per: bellezaactiva.com / AMIC

Switch to mobile version