Autor Opinió
18 Octubre 2017 a 10:00

PIMEC lamenta la decisió judicial de privar de llibertat a Jordi Sanchez i Jordi Cuixart

Creu que dificulta el diàleg

PIMEC // Imatge cedida per pimec

PIMEC // Imatge cedida per pimec

Després de la decisió de l’Audiència Nacional de privar de llibertat a representants de la societat civil per un presumpte delicte de sedició, PIMEC rebutja l’acció per desproporcionada i perquè dificulta el tan reclamat diàleg entre les parts implicades per trobar una solució pacífica i consensuada a aquest conflicte.

PIMEC reclama al Govern central que no tanqui aquesta porta i contribueixi a rebaixar l’actual clima de tensió i inestabilitat. En aquest sentit, la patronal demana a l’Executiu espanyol que aquest dijous no prengui cap decisió que empitjori encara més la situació política i social actual, que podria tenir efectes negatius sobre l’economia i les empreses.

Davant d’això, la patronal demana al teixit empresarial mantenir la tranquil·litat i serenor i l’apel·la a seguir treballant més que mai per defensar els seus legítims interessos, contribuint així al progrés econòmic i social.

Switch to mobile version