Autor Articles i estudis
17 Octubre 2017 a 18:00

Dolce Vita

joan juncosa amic

El 4 de novembre que actua el Mag Lari al teatre la Llotja de Lleida amb un espectacle que es diu “Dolce Vita”. Un suggerent nom que a tots ens sona molt bé. De tota manera el nom m’ha generat suficient curiositat com per buscar més sobre aquest terme. Es veu que és el títol d’una pel·lícula de Federico Fellini. També fa referència a una època daurada d’Itàlia. Dolce Vita ens evoca festa, glamour, nits boges i Itàlia. La traducció literal seria dolça vida. Aquesta setmana per diferents circumstàncies he hagut de treballar més hores del que és habitual i de forma contínua incloent dissabte i diumenge. Quan un dedica entre 10 i 12 hores seguides a la feina té moltes possibilitats d’acabar esgotat tant física com mentalment. La sorpresa apareix, quan encara amb tot, trobes un espai per petit que sigui per gaudir de la vida. Aquest moment es converteix en la Dolce Vita. I arribat a aquest punt qualsevol càrrega emocional negativa desapareix. El cansament físic segueix existint però ja no pesa i sents malgrat tot que gaudeixes la vida. Per aquest motiu sigui quina sigui la teva situació si apareix en la teva vida una oportunitat de viure il·lusionat, de viure emocionat obre la teva porta a les experiències i la resta passarà. Viuràs la màgia de la vida.

Per: junjuncosa.com / AMIC

Switch to mobile version