Autor Economia
4 Octubre 2017 a 18:00

Demà comença la Fira Barcelona Games World

Hi participen 32 empreses catalanes

Barcelona Games World

El Departament de Cultura participarà en la segona edició del saló de videojocs Barcelona Games World (BGW) amb un estand que acollirà 29 empreses independents catalanes. Després de l’èxit del seu primer any, l’estand català, organitzat per l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) sota la seva marca d’internacionalització Catalan Video Games, duplicarà espai i oferirà 208m² a les empreses perquè puguin mostrar amb un espai propi els seus jocs tant als professionals com al públic assistent i hi puguin desenvolupar reunions de negoci i trobades amb professionals d’altres països.
Les 29 empreses que formaran part de l’estand català són: 2Awesome Studio, 3D2 Entertainment, Abylight, Altered Matter, Anarkade, Appnormals Team, Barspin Studios, Chloroplast Games, Corsegames, DefyU Technologies, Dolores Entertainment, Grimorio of Games, Jandusoft SL, Kaneda Games, Koord, Last Chicken Games, Lince Works, Mango Protocol, Oxiab Game Studio, SandBloom Studio, Shadow Company Games, Sekg, Skara – The Blade Remains, Titutitech, Undercoders, Unfinished Pixel, X-Lives Interactive, Zink Media Studio i la incubadora Gamebcn.
A més, també hi seran amb estand propi les empreses catalanes següents: Beautifun Games, Melbot i Petoons.
La fira de videojocs Barcelona Games World (BGW), organitzada conjuntament per Fira de Barcelona i l’Associació Espanyola de Videojocs (AEVI), se celebrarà del 5 al 8 d’octubre al recinte firal de Montjuïc. Dirigida tant a consumidors com a professionals, enguany el saló ampliarà espai expositiu amb més de 60.000 metres quadrats i comptarà amb la presència de les principals marques del sector, refermant-se així com una cita imprescindible en el sector europeu dels videojocs i posicionant-se com un dels esdeveniments de referència a nivell internacional.
Durant els dies de la fira, els tècnics de l’Àrea de Cultura Digital, de l’Àrea de Desenvolupament Empresarial i de l’Àrea de Mercats de l’ICEC mantindran reunions, faran nous contactes i treballaran des de l’estand català per fer d’enllaç entre els professionals internacionals i les empreses catalanes, i ajudar-les, així, a impulsar les seves creacions.
A més, dijous 5 d’octubre a les 12.30 hores, a l’Escenari Principal – Palau 5, l’ICEC participarà a la Jornada de Finançament 3.0: Mecanismes tradicionals i innovadors de finançament de videojocs, una taula rodona on el director de l’Àrea de Desenvolupament Empresarial (ADE), Edgar Garcia, parlarà de les diverses línies i eines de finançament que l’ICEC posa a l’abast de les empreses catalanes de videojocs.
Switch to mobile version