Autor Economia
4 Setembre 2017 a 15:00

Cal fer una gran campanya turística

Per promocionar Barcelona i Catalunya

santi vila turisme alvaro nadal

El conseller d’Empresa i Coneixement, Santi Vila, s’ha reunit amb el ministre d’Energia, Turisme i Agenda Digital, Álvaro Nadal, per analitzar la situació del sector turístic després dels atemptats de Barcelona i Cambrils
El conseller d’Empresa i Coneixement ha assenyalat que és absolutament oportú fer una gran campanya turística conjunta per promocionar Barcelona i Catalunya”Després de la reunió d’aquest migdia a la seu de la Delegació del Govern de l’Estat a Catalunya amb el ministre d’Energia, Turisme i Agenda Digital, Álvaro Nadal, per analitzar la situació del sector turístic després dels atemptats a Catalunya, el conseller Vila ha apuntat la “conveniència” que des de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), de forma conjunta amb Turisme de Barcelona i Turespaña, s’impulsi una “iniciativa conjunta” per tal  de promocionar Barcelona i Catalunya, especialment la Costa Daurada.
El conseller Vila ha reiterat que el comportament dels visitants després dels atacs del passat 17 d’agost “ha estat molt positiu”, i que “no hi ha hagut cap tipus d’incidència pel que fa a anul·lacions ni sol·licituds de repatriacions”. En aquest sentit, s’ha acordat amb el Ministeri que es faria un seguiment conjunt del comportament del mercat turístic a nivell internacional per avaluar els possibles efectes que hi pugui haver a mig o llarg termini.
Sobre l’abast i concreció d’aquesta acció promocional, el conseller ha apuntat que “hauran de ser els nostres equips tècnics els qui ens diguin, quan hagin passat unes setmanes, quina és l’orientació que ha de tenir aquesta campanya”. “No ens correspon a la política fer-ho. A la política ens correspon comprometre’ns a fer una anàlisi conjunta com hem vingut fent fins ara, de quin és el comportament de l’activitat turística en relació amb aquests fets i intentar comprometre accions conjuntes des de les diferents administracions”, ha afegit Vila.
Switch to mobile version