Autor Cinema, teatre i televisió
8 Setembre 2017 a 18:00

Avui s’estrena “Churchill”

En versió original subtitulada al català

churchill cinema catala 2017.09.08

Churchill s’estrena aquest divendres, 7 de setembre, en versió original subtitulada al català, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura. El film ha estat dirigit per Jonathan Teplitzky i interpretat per Brian Cox, Miranda Richardson, John Slattery, James Purefoy, Julian Wadham, Richard Durden, Ella Purnell, Danny Webb, Jonathan Aris, George Anton, Steven Cree, Angela Costello, Peter Ormond i Suki Waterhouse
El film s’emmarca en l’any 1944, quan les Forces Aliades estan preparades per al desembarcament. 48 hores abans de l’operació, Winston Churchill s’enfronta als seus generals i aliats nord-americans, fet que es converteix en el punt d’inflexió de la II Guerra Mundial.
Es podrà veure a:
Boliche Cinemes (Barcelona)
Cines Verdi (Barcelona)
Cinemes Albèniz Centre (Girona)
Screenbox Funatic (Lleida)
Cinema Catalunya (Terrassa)
Switch to mobile version