Autor Articles i estudis
19 Agost 2017 a 12:00

Hidratació capil·lar, o com calmar la set de la teva cabellera

bellesa cabell hidratat

Com et vam explicar a Els millors trucs per tenir cura del cabell a l’estiu i a Cabell més ros aquest estiu amb productes que il·luminen la cabellera, la temporada estival és una gran enemiga del teu cabell. Amb les altes temperatures, l’aigua que està dins del cabell s’evapora i la fibra capil·lar pateix sequedat, trencament i falta d’elasticitat. A aquesta pèrdua d’aigua, cal sumar-li el dany dels raigs solars, la salina de la mar i el clor de la piscina. En resum, en tres mesos passem d’una cabellera sana i brillant a una amb aspecte apagat i de palla al setembre. No obstant això, no podem rendir-nos. Si apostem per una bona hidratació, el nostre cabell brillarà amb tota la seva esplendor durant l’estiu i a la tornada de les vacances. En aquesta entrada, podràs llegir els millors consells i aliats per a una hidratació capil·lar immillorable.

Consells per a un cabell hidratat
Per combatre la deshidratació típica de l’estiu, David Lesur, propietari i primer estilista de l’Institut de Bellesa David Künzle, recomana utilitzar l’estiu per “recarregar d’energia el nostre cabell”.

  1. És el millor moment per deixar al calaix les eines de calor (assecadors i planxes) i modelar el cabell amb productes de styling que aconsegueixin una aparença natural però impecable. Sobretot per cabells secs, és molt recomanable el gel d’àloe vera pur, que regula els nivells de greix, humiteja les fibres i evita la caiguda capil·lar.
  2. Les cinc claus de l’èxit: protecció solar, hidratació, brillantor, detoxificació i una dieta saludable i rica en oli d’oliva verge extra, fruites, verdures, hortalisses, fruits secs i llavors.
  3. Empra productes d’hidratació extra, com màscares o esprais, però també condicionadors i xampús. És important que tinguin queratina i pantenol.
  4. Aposta pels reparadors, per evitar l’obertura de les puntes.
  5. Dóna-li prioritat als olis naturals i descarta els productes amb silicones.
  6. Aclareix abundantment el cabell després de la piscina o la platja, per alliberar el cabell de la salina i el clor, i condicionar-lo per rebre els tractaments hidratants i nutritius.

Per Belleza Activa / AMIC

Switch to mobile version