Autor Articles i estudis
26 Agost 2017 a 12:00

Consells per assecar els cabells a l’aire: adéu a les eines de calor

bellesa assecar cabells

Quina necessitat hi ha de castigar més del normal la cabellera a l’estiu, si podem aconseguir que llueixi ideal amb poc esforç i sense patir la calor d’assecadors i planxes? La norma número 1 per a una bona rutina de cura estival, a més d’usar productes capil·lars, és deixar que el cabell s’assequi a l’aire lliure. Com et vam comentar en Els millors trucs per tenir cura del cabell a l’estiu, els raigs solars, el clor i la salina de la mar danyen la fibra capil·lar, per això hem de mimar la cabellera més del normal, renunciant a les eines de calor. Si creus que no és possible lluir melena al vent, t’equivoques i t’ho demostrarem en aquesta entrada. Llegeix aquí els millors consells per assecar els cabells a l’aire.

El primer per aconseguir que el cabell llueixi radiant després de l’assecatge és seguir una bona rutina de rentat capil·lar. Utilitzar un xampú adequat per al teu cabell i donar un bon massatge en el cuir cabellut és ideal per estimular la circulació i la secreció de greix. Encara que hem sentit que és indispensable un raig d’aigua freda per acabar amb el rentat, només cal que estigui tèbia per tancar la cutícula i aconseguir suavitat i brillantor a la cabellera.

Després seca teu cabell amb una tovallola gruixuda per retirar l’excés d’humitat. Enrotlla’l al cap durant uns minuts o pressiona per segments el teixit sobre el teu cabell perquè l’aigua restant quedi absorbida per la tovallola. NO es tracta de fregar els cabells enèrgicament sobre el teixit perquè així es fa malbé la fibra capil·lar i es debilita.

Per nodrir el cabell, premia la teva cabellera (sobretot les puntes) amb un oli que doni brillantor i suavitat a la fibra capil·lar. Que no toquin les arrels! Pots aplicar-lo cada dia, perquè la nutrició a l’estiu, com saps, mai està de més.

Per Belleza Activa / AMIC

Switch to mobile version