Autor Cinema, teatre i televisió
21 Juliol 2017 a 18:00

‘Mara i el senyor del foc’ s’estrena avui doblat al català

cinema catala 2017.07.21

El film alemany de fantasia Mara i el senyor del foc s’estrena avui divendres, 21 de juliol, doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
La pel·lícula ha estat dirigida per Tommy Krappweis i interpretada per Lilian Prent, Jan Josef Liefers, Esther Schweins, Christoph Maria Herbst, Eva Habermann, Alex Simon, Carin C. Tietze, Josef Hannesschläger, Leonie Tepe, Oliver Deissenböck, Moritz Fischer, Rudolf Simek, Sabine Lorenz, Nadine Wrietz, Norman Coester, i Ivonne Braasch.
L’argument se centra Mara Lorbeer, una noia de 15 anys que pateix assetjament a l’escola i que a més té una mare molt peculiar. Mara descobreix que pot viatjar en el temps i que és l’única que pot aturar els déus nòrdics que amenacen amb destruir el planeta. Acompanyada d’un conegut professor de mitologia antiga, haurà d’afrontar el seu destí.
La pel·lícula es podrà veure a:
Cinemes Albèniz Centre de Girona (Girona)
Cinemes Roses (Roses)
Screenbox Funatic de Lleida (Lleida)
Cinesa Heron City (Barcelona)
Cinemes Girona (Barcelona)
JCA Cinemes Valls (Valls)
Cinema La Calàndria d’El Masnou (El Masnou)
Switch to mobile version