Autor Cinema, teatre i televisió
2 Juny 2017 a 18:00

‘Norman. L’home que ho aconseguia tot’

S’estrena avui en versió original subtitulada en català

cinema catala 2017.06.02

El film Norman. L’home que ho aconseguia tot s’estrena avui divendres en versió original, subtitulada en català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
La cinta ha estat dirigida per Joseph Cedar i interpretada per Richard Gere, Lior Ashkenazi, Michael Sheen, Charlotte Gainsbourg, Dan Stevens, Steve Buscemi, Jonathan Avigdori, Yehuda Almagor, Caitlin O’Connell, Hank Azaria, Harris Yulin, Miranda Bailey, Andrew Polk, Jorge Pupo, Maryann Urbano i Jay Patterson.
Aquest film, distribuït per A Corriente Films, va inaugurar el nou Festival Internacional de Cine de Barcelona – Sant Jordi (BCN Film Fest). Recentment aquesta distribuïdora ha estrenat el film Demà començà tot en versió original francesa i subtitulat en català.
La pel·lícula es podrà veure a:
Cines Verdi (Barcelona)
Screenbox Funatic (Lleida)
Cinema Catalunya (Terrassa)
Switch to mobile version