Autor Cinema, teatre i televisió
12 Maig 2017 a 18:00

El film ‘Dos col·legues al rescat’ s’estrena doblat en català

Avui divendres

cinema en catala 2017.05.12

El film d’animació noruec Dos col·legues al rescat arriba a les pantalles aquest divendres, 12 de maig, doblat en català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
La pel·lícula ha estat dirigida per Rasmus A. Sivertsen i Rune Spaans.
L’argument és la història de dos amics despistats, Tootson i Ludiwood, que viuen dins del túnel d’un tren acompanyats de la seva mascota, que és un teixó. Els nois es passen el dia cantant, tocant música i discutint per tota mena de tonteries fins que un dia, l’Amanda, filla d’un brillant científic, va a parar al seu túnel després de caure d’un tren. Tots quatre s’hauran d’aliar per rescatar el pare de l’Amanda i salvar la humanitat d’un malvat que vol crear un sèrum per transformar els humans en robots.
La pel·lícula es podrà veure a:
Sala d’Actes de l’Ajuntament de Balaguer (Balaguer)
Cinemes Girona (Barcelona)
Cinesa Heron City (Barcelona)
Cinemes Full HD (Cornellà de Llobregat)
Cinema Truffaut (Girona)
JCA Cinemes Alpicat (Lleida)
Cines Bages Centre (Manresa)
Cines Olot (Olot)
Cinema Teatre Comtal (Ripoll)
Cines Imperial (Sabadell)
CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)
Cinemes Majèstic (Tàrrega)
JCA Cinemes Valls (Valls)
Switch to mobile version