Autor Societat
19 Abril 2017 a 18:00

Campanya Forestal per a l’any 2017

Preveu un reforç addicional dels equips d’extinció

Bombers de la Generalitat

Imatge cedida pels Bombers de la Generalitat

El Govern ha signat l’acord pel qual, davant l’arribada dels mesos d’estiu, es crea el Programa Campanya Forestal adreçat a la lluita contra els incendis forestals i autoritza la contractació del personal necessari per tal de donar suport a la capacitat operativa dels Bombers de la Generalitat. En el marc d’aquest programa, que tindrà una durada màxima de 6 mesos, el Govern ha autoritzat la contractació dels recursos humans necessaris i la cobertura amb personal interí de les places de caràcter administratiu.
Com en anys anteriors, els objectius del Programa Campanya Forestal 2017 són:
·         Donar suport operatiu a les dotacions dels parcs de bombers i altres unitats de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments en aquells mesos durant els quals s‘intensifica l’activitat a causa del major risc d’incendi forestal;
·         Realitzar tasques de vigilància de zones forestals;
·         Donar suport a les tasques de caràcter auxiliar al cos de bombers que tenen un efecte tant en la logística operativa com en les comunicacions operatives, i
·         Oferir suport administratiu en la campanya forestal.
Switch to mobile version