Autor Articles i estudis
11 Març 2017 a 12:00

Els 8 millors consells per presumir del cabell més bonic

Bellesa cuidado cabell

El dia 6 de març, és el Dia Internacional del Cabell, i no volem ni podem deixar passar l’ocasió per oferir-te els 8 millors consells perquè puguis presumir del cabell més bonic. Pren bona nota…

1. Escull el tipus de xampú adequat per al teu tipus de cabell i cuir cabellut. Sabem que això pot suposar necessitar diversos xampús a casa per als diferents membres de la família, però el teu cabell t’ho agrairà… Després del xampú, aplica el condicionador i deixa-ho actuar durant uns minuts. També és recomanable utilitzar una mascareta un cop per setmana.
2. Protegeix el teu cabell abans d’utilitzar eines de calor (assecador, planxes, arrissadors) i regula la temperatura. També és fonamental que utilitzis les planxes amb el cabell totalment sec.
3. Una bona alimentació és fonamental per a la salut i bellesa del teu cabell i, sobretot, en els canvis estacionals, moment en el qual el cabell tendeix a afeblir-se i caure més del que és habitual. Pots complementar la teva alimentació amb nutricosméticos.
4. Visita periòdicament al perruquer. Si tens el cabell llarg repassa les puntes cada dos o tres mesos, però, si segueixes els consells que t’oferim, aquest període pot allargar-se …
5. Evita pentinar en mullat. El cabell mullat és més fràgil i es pot trencar fàcilment. Per desembolicar bé, rapalla’l abans de rentar-lo, no l’enredis amb el xampú (amb el sabó que rellisca per la fibra és suficient per rentar-lo) i pentina’l amb una pinta de pues molt amples al finalitzar, per evitar el trencament.
6. Raspalla teu cabell amb un bon raspall, encara que el tinguis curt. Activaràs la microcirculació sanguínia, aconseguiràs que sigui més fort i més brillant. Però recorda, ha de ser un raspall de qualitat!
7. Quan arribi l’estiu, no oblidis protegir el cabell dels UV. Evitaràs que es ressequi i els canvis de color en els tenyits.
8. Escull sempre productes capil·lars de qualitat. Aconseguiràs un cabell més sa i atractiu.
Per Belleza Activa / AMIC
Us recomanem: 
Nutriol Hair Fitness Treatment aquesta solució, sense esbandida, remineralitza el cuir cabellut i hidrata el cabell amb Tricalgoxil.
Nutriol Shampoo Xampú d’ús diari que contenen Tricalgoxyl Aquesta formulat per utilitzar-lo en combinació amb Nuttriol Hair Fitness Treatment per tornar-li l’abundància i la brillantor al seu cabell.
Balancing Shampoo Alguns xampús s’emporten la humitat natural del cabell deixant-lo sec i apagat. Elimina les impureses amb suavitat, retornant al seu cabell la seva fortalesa i salut juvenil.
Moisturizing Shampoo Amb extracte de flor de cotó, esterols naturals i mantega de karité. Aquest netejador nutritiu proporciona fortalesa al còrtex per deixar el seu cabell visiblement més radiant i recuperat.
Clarifying Shampoo, formulat amb extracte de residu sec de llavors de mantega de karité, s’adhereix a les impureses que s’acumulen en el nostre cabell incloent nicotina, clor i pol·lució mediambiental i es porta amb si els signes visibles de l’envelliment.
Rich Conditioner, desenvolupat amb un ph baix per segellar la cutícula del cabell i així augmentar la retenció de la humitat. Conté mantega de karité per amarar els cabells amb lípids que imiten els olis naturals. El Limnanthes repara els danys i evita la debilitació i trencament, fent que el seu cabell es comporti d’una manera juvenil i llueixi més brillant.
Weightless Conditioner, amb complex de meadowfoam per reparar el seu cabell i prevenir els danys i aminoàcids per fer-lo més manejable. Proporciona el condicionament que necessita sense deixar el seu cabell lacio. Aquesta fórmula única millorés l’estat de la tija del cabell, fomentant un cabell d’aspecte mes juvenil, radiant i amb volum

Els podeu comprar a:

http://naturalcosmeticsshop.nsproducts.com/

i si voleu més informació, podeu contactar a info.naturalcosmeticsshop@gmail.com

Switch to mobile version