Autor Notícies
8 Gener 2017 a 11:00

Mort en accident de trànsit una veïna de Sabadell

A la C-59 a Palau-Solità i Plegamans

Accident laboral a Polinyà // Imatge de @PLPolinya

Accident. Foto arxiu  // Imatge de @PLPolinya

El Servei Català de Trànsit informa que ahir al migdia es va registrar un sinistre viari mortal al punt quilomètric 5 de la C-59 a Palau-Solità i Plegamans. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 12.48 hores.
Per causes que encara s’estan investigant, hi ha hagut una col·lisió entre dos turismes. Com a conseqüència del xoc, ha resultat morta la conductora d’un dels cotxes, A. M. F. L., de 51 anys. La passatgera davantera del mateix vehicle ha resultat ferida crítica i ha estat traslladada en helicòpter medicalitzat a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell mentre que el conductor de l’altre turisme ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l’Hospital de Mollet.
Arran de la incidència s’han activat sis patrulles dels Mossos, quatre vehicles dels Bombers de la Generalitat i quatre unitats del SEM, l’helicòpter i tres ambulàncies, dues d’elles medicalitzades. Quant a l’afectació viària, la carretera ha estat totalment tallada fins a les 13.40 quan s’ha pogut obrir en sentit nord i habilitar desviaments en sentit sud. La circulació s’ha normalitzat a les 16.28 hores.
Switch to mobile version