Autor Articles i estudis
10 Desembre 2016 a 12:00

Tinc el cabell deshidratat o desnodrit? Resolem els teus dubtes!

Bellesa cabells

Per Belleza Activa / AMIC
El fred, el vent, la calefacció, les gorres de llana… Tots aquests factors fan malbé el nostre cabell, deixant aspre, ressec i amb un aspecte poc atractiu. I és llavors quan sorgeix el nostre dubte tinc el cabell deshidratat o desnodrit? Segons asseguren els experts una cosa i l’altra no són el mateix. Deshidratació i desnutrició capil·lar cursen amb diferents símptomes i requereixen solucions diferents. Per respondre els nostres dubtes ens hem posat en contacte amb Sandra Sadler, experta de Camille Albane, i Álex Aznar, director de Dessange a Puerto Banús (Màlaga).Deshidratació
Què és: la deshidratació és la falta d’aigua en els cabells, més exactament a la cutícula, i generalment es produeix per alteracions químiques, com les que es produeixen en els tints, metxes… o assecats agressius i/o planxats molt freqüents. Símptomes: el cabell es mostra mat, aspre al tacte, i s’electritza amb molta facilitat”.Solució: la nostra experta recomana utilitzar productes com condicionadors, protectors tèrmics i tractaments express que no alterin el pentinat i que no requereixin temps d’exposició. I sobretot, anar amb compte amb les fonts de calor, intentant assecar els cabells deixant una major distància amb el filtre de l’assecador.

Propostes:

  • 1.-Epoch Ava pushi moni; es tracta d’un xampú  que neteja i condiciona el cabell en un pas. , durant generacions els Polinesos s’han rentat el cabell amb el nèctar de la flor bulbosa del ava pushi. D’ aquest nèctar  s’han fabricat extractes que són incorporats al xampú  i que li donen aquestes propietats.  La acció es deguda als polisacàrids naturals de la flor de l’Avapushi.Es apta per a cabells gruixuts. Els cabells secs i danyats es veuen molt beneficiats si al darrera  es posen l’ Ava pushi moni conditioner , obtenint així millors resultats2.- Nu Skin  Moisturizing Shampoo , pensat per a cabells castigats amb excés de calor, tractaments i coloracions que deixen els cabells amb aspecte apagat  i sensació de debilitat

    Amb extracte de flor de cotó  i llard de karité

    L’extracte de flor de cotó   suavitza la cutícula, protegeix l’estructura de la queratina i hidrata  naturalment amb set oligosacàrids que actuen activament amb sinèrgia.

  •  La llard de karité omple els forats de la cutícula imitant els lípids naturals del cabell i així el reforça

Desnutrició
Què és: la desnutrició és una falta seriosa de nutrició en ell còrtex del cabell, pel que el cabell es trenca i perd la seva matèria.

Símptomes: sequedat, manca de moviment i cabell apagat, com si estigués mort. Les puntes s’obren, es decolora i s’enreda fàcilment.

Solució: els productes han de ser més concentrats, amb percentatges més elevats de principis actius i matèria grassa. I el temps d’exposició dels tractaments han de ser més gran, com a mínim de 15 minuts, i fins a una hora o un dia sencer. Un truc interessant perquè aquesta nutrició no aporti massa pes al cabell (una de les majors queixes capil·lars femenines) és aplicar la mascareta abans d’anar a dormir sobre el cabell sec sense rentar. Es deixa tota la nit i es procedeix al rentat i condicionat, o a l’aplicació de l’esprai hidratatant.

Propostes:

            Nutriol Shampoo i Nutriol Hair Fitness
            Proporcionen un cabell sa i abundant,  augmentant la vitalitat del cabell  amb el Tricalgoxyl que                 és underivat d’algues clinicament probat que remineralitza les arrels aconseguint un cabell molt                més vigorós
Els seus beneficis són :
             Fomenta el creixament d’un cabell sa i saludable
             Revitalitza i reforça el cabell
             Augmenta la disponibilitat de nutrients actius i vitamines pel folicul pilós
             Remineralitza i hidrata el cabell augmentant el volum i el brillo
Aquests productes i d’altres els podeu veure i probar a http://naturalcosmeticsshop.nsproducts.com/
o contactar a info.naturalcosmeticsshop@gmail.com
Switch to mobile version