Autor Economia
11 Octubre 2016 a 10:00

The PayPro supera els 2M€ en transaccions en només sis mesos

Inicia una campanya de crowdfunding per créixer a l’exterior

logo PayPro

La plataforma web de canvi de divises The PayPro (www.thepaypro.com) ha superat al setembre els 2 milions d’euros en transaccions, després de la posada en marxa del servei fa només sis mesos. Segons Pablo Ruiz, CEO i cofundador de la companyia,“aquesta xifra valida el nostre servei i ens permetrà impulsar el creixement fins als 8M€ en transaccions a finals d’any”.
The PayPro, que col·labora amb ACCIÓ -l’agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat – com a entitat de finançament alternatiu, iniciarà aquesta setmana una campanya de crowdfunding amb l’objectiu de captar 300.000 euros per mitjà d’aquesta via i d’inversors privats.
Segons explica Ruiz, amb aquesta injecció de capital l’empresa vol “multiplicar la força de vendes i tenir presència a més països, començant per Itàlia i França”.L’empresa ja va tancar amb èxit una primera ronda de finançament de 300.000€ a principis d’any.
Ruiz destaca que “amb la segona ronda, que farem a través de Crowdcube, volem potenciar el creixement de la plataforma i demostrar que el nostre model és replicable”. La fintech té actualment 50 empreses clients a tot l’Estat espanyol i preveu tancar el 2016 amb una cartera de 400.
The PayPro permet a les petites i mitjanes empreses fer pagaments en més de 25 divises, estalviant les comissions que apliquen les entitats bancàries. Fundada per emprenedors catalans, l’empresa té l’oficina central a Londres i realitza tot el desenvolupament tècnic des de Barcelona. Actualment compta amb 6 treballadors i opera a 31 països de l’espai econòmic europeu.
Segons Pablo Ruiz, l’Estat espanyol concentra la major part de les iniciatives fintechper a empreses: “A la resta d’Europa, en canvi, les iniciatives que sorgeixen com una alternativa a la banca se centren sobretot en particulars”. The PayPro treballa sobretot amb petites empreses que es dediquen a la importació i l’exportació, de sectors variats com el transport, el turisme, el moble o la informàtica.
Switch to mobile version