Autor La recepta
8 Agost 2016 a 12:00

Què en saps de …? DICCIONARI DE CUINA

diccionari cuina

  • Lasanya: pasta italiana en forma de cintes amples, llises o ondulades, de vegades de color verd (amb suc d’espinacs), que alterna capes de ragú a la bolonyesa, amb beixamel i recobert amb parmesà ratllat, acabant gratinat.
  • Llorer: arbust, planta de l’llorer noble o llorer d’Apol·lo; és un dels aromatitzants més corrents, les seves fulles s’usen ja sigui fresques o seques, senceres o trossejades. El seu sabor és fort, pel que pot ressaltar sobre la resta de sabors de la recepta.
  • Matxet: ganivet ample i curt d’acer inoxidable, en forma de destral. Serveix per trossejar els ossos i les carcasses d’au.
  • Macrobiòtica: manera d’alimentació inspirat en el zen, basat en l’equilibri del yin i yang. Els aliments bàsics són els cereals complets i les legumbres.La única beguda permesa és el te.

Autor:dlcocinaygastronomia.com

Switch to mobile version