Autor Articles i estudis
27 Agost 2016 a 10:00

Quatre aliments que blanquegen les dents, naturalment

 L’article d’AMIC

AMIC- Dents blanques

Si haguéssim de proposar una sèrie de normes bàsiques de bellesa, la número u seria possiblement ser feliç. Un enorme somriure és la mostra més sincera de l’estat de benestar interior i això es reflecteix per fora. Així que no hauries de reprimir una agradable riallada! I molt menys per qüestions d’estètica… perquè tenim la solució!

Si et fa vergonya somriure perquè les teves dents no tenen un blanc resplendent o no veus resultat en els productes de blanquejament que has anat fent servir, et proposem un repte. Canvia el bany per la cuina per al teu blanquejament dental i deixa’t portar pels consells de Clínica Ariño, que et recomana quatre aliments per blanquejar les dents:

    Poma. No hi ha millor hàbit per a la salut dental que aquest: mossegar una poma és com utilitzar un raspall dental doncs combat la placa i protegeix les genives. Ja saps la dita, “an apple a day … Keep the doctor away!” (Una poma al dia manté et manté lluny del metge).

    Api i pastanaga. Els vegetals cruixents també són molt bons per mantenir el color, ja que eliminen les restes de menjar que són els que acaben produint les taques superficials.

   Lactis. Llet, formatge, iogurts … Aquests productes són rics en calci i fòsfor, dos elements que reposen, gràcies al seu índex d’àcid làctic, els minerals de l’esmalt.

    Taronja. La taronja és font indiscutible de salut i, com no, també de salut dental. La seva composició a base de Vitamina C, pectina, glucrato, fibra i limonè actua com a dissolvent i netejador natural de la placa.

Per Belleza Activa / AMIC

Switch to mobile version