Autor Economia
11 Juliol 2016 a 18:00

Samsung i CaixaBank Consumer Finance signen un acord per oferir finançament 100% online en la seva botiga web

0 %TAE fins al proper 31 d’agost

caixabank-samsung

Samsung Electronics i CaixaBank Consumer Finance han signat avui un acord de servei que valida el desenvolupament tecnològic i el treball d’integració realitzat en els últims mesos. Gràcies a aquest darrer, Samsung Online Store incorpora des d’avui un servei innovador de finançament 100% online exclusiu de CaixaBank Consumer Finance. La nova modalitat de pagament permetrà als usuaris de la botiga online de la marca, siguin de l’entitat financera que siguin, fraccionar l’import total de les seves compres en 3, 6, 12 o 24 mesos, segons la quantia total de la compra. A més, fins al proper 31 d’agost, totes les compres a Samsung Online Store es podran finançar al 0 %TAE sense despeses de gestió.

YoungSoo Kim, president de Samsung Espanya, i François Miqueu, conseller delegat de CaixaBank Consumer Finance, han assumit amb aquesta firma el compromís d’ambdues entitats per oferir des d’avui als usuaris una operativa de concessió del finançament completament online, còmoda i absolutament segura, gràcies a les garanties de l’entitat financera.

De fet, sense necessitat d’una targeta de crèdit associada, qualsevol client de Samsung Online Store podrà finançar la seva compra en quatre senzills passos, estigui on estigui i sense haver de desplaçar-se físicament a l’oficina bancària per gestionar documents. Per fer-ho, s’ha habilitat la signatura del contracte de finançament via OTP així com el reconeixement i validació del DNI dels titulars per SMS per simplificar al màxim els tràmits. En el cas dels clients de CaixaBank, el procés se simplifica fins i tot més, ja que només adjuntant una imatge del seu DNI i informant del número de targeta de crèdit o dèbit o del seu compte bancari podrà sol·licitar l’aprovació del finançament.

François Miqueu ha assenyalat que “amb aquest acord es consolida l’estreta col·laboració del Grup CaixaBank amb Samsung. Ara, posem en marxa, en la botiga online de Samsung, un sistema de finançament amb els últims avenços tecnològics de l’entitat perquè l’experiència de client sigui òptima en tot el procés de compra. A més, aquesta aliança demostra el nostre compromís amb el finançament al consum i de facilitar crèdit a la societat”, ha subratllat el conseller delegat de CaixaBank Consumer Finance.

Samsung Online Store va començar la seva activitat el 2014 amb la comercialització dels accessoris de l’àrea de telefonia mòbil. Posteriorment es van anar integrant les diferents gammes de smartphones, tablets, wearables i durant el segon trimestre de 2016 s’ha incorporat el portfoli de televisors, incloent el model de disseny Serif TV, així com la nova gamma de rentat Samsung Add Wash i accessoris de rentat, fred i aspiració. A més, compta amb una secció dedicada a col·leccions exclusives de la marca.

Tal com ha declarat YoungSoo Kim, president de Samsung Espanya: “Samsung Online Store ha estat des del principi un projecte clau per a la companyia i per al consumidor, que gràcies a aquesta plataforma comercial té accés directe des de casa a pràcticament a tots els productes de la marca. De fet, la iniciativa ha comptat amb l’aval del públic, ja que a tancament del primer semestre Samsung Online Store va registrar un augment en vendes del 131%, respecte al mateix període de l’any anterior. Amb aquest nivell de creixement, entenem que les opcions de pagament són un aspecte fonamental per als nostres clients, que ara gràcies a aquest acord, podran finançar les seves compres d’una manera còmode, senzill i absolutament segura”.

Sobre Samsung Electronics

La companyia està redefinint el món dels televisors, smartphones, wearables, tablets, càmeres, electrodomèstics, impressores, equipaments mèdics, sistemes de xarxes, semiconductors i solucions LED.

Sobre CaixaBank Consumer Finance

CaixaBank Consumer Finance, filial 100% de CaixaBank, és una entitat especialitzada en crèdit al consum en la qual han confiat prop de 6 milions de persones per finançar les seves compres i projectes. És col·laborador financer de més d’11.000 comerços i concessionaris. CaixaBank Consumer Finance es va crear el 2015 per reorganitzar les seves filials especialitzades en finançament a particulars i a empreses. Compta amb una cartera de 1.819 milions d’euros i un parc de 400.000 targetes actives.

Switch to mobile version