Autor Breus
19 Juliol 2016 a 20:41

Mort una sabadellenca de 15 anys al Pirineu aragonès

En un accident de muntanya

La jove formava part de l’agrupament escolta Xaloc de Sabadell i l’accident ha passat aquesta matinada al Pirineu d’Osca al caure per un barranc de , segons informacions, uns 15 metres.

La resta d’integrants de l’expedició han estat traslladats a Ainsa

La directora general de Joventut, Marta Vilalta, ha traslladat avui en nom del Govern de Catalunya les seves condolences als familiars, amics i companys de la noia i l’Ajuntament de Sabadell ha decretat 2 dies de dol.

Vilalta s’ha desplaçat avui mateix a Aïnsa.

La Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies s’ha posat en contacte des del primer moment amb el Centre d’Emergències d’Aragó, l’Institut Aragonès de la Joventut i l’alcalde de Sabadell per coordinar les actuacions i posar-se a disposició de la famílies i els afectats per tal de garantir el suport psicològic, logístic i d’acompanyament necessari.

Switch to mobile version