Autor Economia
18 Juliol 2016 a 18:00

CaixaBank llança un servei d’assessorament especialitzat a través de videoconferència

Per prestar servei a més de 87.000 empreses

Assessorament especialitzat

Assessorament especialitzat

CaixaBank ha posat en marxa un nou servei que permet a les empreses obtenir un assessorament personalitzat a través de videoconferència. Especialistes en comerç exterior, finançament especialitzat (factoring, confirming i leasing) i tresoreria ofereixen ja aquest servei. D’aquesta manera, CaixaBank es converteix en l’entitat pionera en prestar aquest servei altament especialitzat en el mercat espanyol.

Més de 87.000 empreses poden accedir als especialistes virtuals a través de Línia Oberta, la plataforma de banca on line de CaixaBank, i suposa un estalvi de temps per als clients, que es veuen beneficiats de la immediatesa i l’executivitat de les reunions virtuals. El director executiu de Banca d’Empreses de CaixaBank, Luis Cabanas, destaca que gràcies a aquest servei, CaixaBank aconsegueix estar més a prop dels seus clients, amb l’objectiu d’estar disponibles per a ells just en el moment en què ens necessiten i amb un assessorament professional, altament especialitzat. D’aquesta manera, CaixaBank compleix amb un dels principis estratègics de l’entitat: liderar la digitalització de la banca.

Amb un només clic

Una de les particularitats d’aquest nou servei és la senzillesa d’ús. CaixaBank ha aconseguit simplificar i agilitzar el procediment perquè el client pugui agendar de forma on line la seva cita amb el gestor i amb l’especialista de CaixaBank que necessiti i fer la videoconferència amb ell amb un només clic. La plataforma informàtica disposa de pissarra digital i permet també l’intercanvi de documents digitals, qüestió que pot resultar clau per tancar a temps operacions de negoci.

Els especialistes de producte que presten aquest servei han rebut una formació especial en comunicació a través de videoconferència perquè puguin transmetre al client el seu assessorament amb major eficiència.

Aquest servei és un exemple més d’innovació tecnològica que CaixaBank aplica al negoci bancari per millorar el servei als seus clients i que ha portat a l’entitat a ser l’únic banc europeu amb Certificat AENOR d’Assessorament Banca Empreses i a obtenir diversos reconeixements internacionals com el de Millor Banca Mòbil del Món 2015, atorgat per Forrester Research.

Aquesta capacitat d’innovació i d’inversió en nous canals és una de les raons per les quals el 44,9% de les empreses trien a CaixaBank, segons un estudi de FRS Inmark sobre el comportament financer de les empreses.

El model d’innovació de CaixaBank té com a objectiu seguir més de prop als clients i conèixer millor les seves noves necessitats; incrementar la relació entre clients i gestors, gràcies a les noves eines de comunicació; i transformar l’organització cap a un model en què el servei al client se situï al centre.

Switch to mobile version