Autor Societat
4 Maig 2016 a 14:00

Les UMIC visitaran 78 municipis

UMIC // Imatge cedida per la Diputació

UMIC // Imatge cedida per la Diputació

En el període entre el 2 i el 31 de maig, els consumidors de 78 municipis de la demarcació poden presentar seves consultes i reclamacions gratuïtament gràcies a les Unitats Mòbils d’Informació al Consumidor (UMIC) de la Diputació de Barcelona.

Les UMIC formen part del programa de l‘Oficina Provincial d’Informació al Consumidor (OPIC) del Servei de Consum de la Diputació de Barcelona. El seu equip tècnic dóna resposta, gratuïtament, a les consultes i reclamacions que hi fan directament, de manera presencial, els ciutadans, i també atén immediatament les consultes que es trameten telemàticament mitjançant la Bústia del Consumidor, situada a cadascun dels més de 240 ajuntaments adherits a la Xarxa Local de Consum.

També faciliten tot el material informatiu i donen consells sobre com estalviar en les factures d’aigua, gas i electricitat, que són les consultes més habituals, juntament amb les relacionades amb telecomunicacions i empreses de telefonia mòbil.

Podeu consultar el llistat dels municipis i les dates de visita clicant aquí.

Switch to mobile version