Autor Societat
3 Maig 2016 a 10:00

CaixaBank inicia una campanya amb Andrés Iniesta per concedir 4.000 milions en préstecs al consum

Beneficiarà a 4 milions de clients

Caixabank i Andrés Iniesta // Imatge cedida per CaixaBank

Caixabank i Andrés Iniesta // Imatge cedida per CaixaBank

CaixaBank, grup financer líder del mercat espanyol, ha iniciat una campanya amb el futbolista Andrés Iniesta per concedir 4.000 milions en préstecs al consum. Amb aquest objectiu i per agilitzar la tramitació, l’entitat posarà en marxa una línia de preconcessió de préstecs que beneficiarà a 4 milions de clients.

La cartera de crèdit al consum de l’entitat presidida per Isidre Fainé, i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, supera els 7.500 milions d’euros a tancament del primer trimestre del 2016.

En aquest primer trimestre de l’any, s’han concedit 1.150 milions d’euros en finançament al consum, el que representa un increment del 44% en relació al mateix període de l’any anterior.

La morositat en aquest segment de crèdit continua en descens i se situa en el 2,9%. Per un altre costat, el número d’operacions de crèdit al consum durant l’any 2015 va ascendir a 2 milions.

Finançament al consum, palanca del Pla Estratègic 2015-2018

El creixement en crèdit al consum és una de les cinc palanques que preveu el Pla Estratègic 2015-2018 de CaixaBank per promoure el creixement i reforçar la posició de lideratge de l’entitat en banca minorista a Espanya.

El director general de l’entitat, Juan Alcaraz, subratlla que CaixaBank presenta un creixement molt elevat en la nova producció de crèdit, el que reafirma la recuperació de la demanda per part de les llars i l’evolució positiva de la confiança del consumidor. Per tant, estem molt satisfets del paper que estem jugant en facilitar crèdit a la societat.

Sobre les perspectives del crèdit per aquest any, Juan Alcaraz indica: “Esperem que la nova producció del crèdit continuï augmentant, especialment els préstecs al consum, en consonància amb el dinamisme econòmic”.

Segons Alcaraz, “amb aquest llançament volem que els nostres clients facin realitat els seus projectes i, per això, tractarem de reflectir-nos en Andrés Iniesta com gran generador d’il• lusions”. A més, “Iniesta representa molts dels valors compartits amb CaixaBank, com el lideratge, l’esforç, el treball en equip, el compromís i la seva solidaritat, presents també en la campanya”, conclou Juan Alcaraz.

Préstecs de fins a 60.000 euros sense comissió d’obertura

Entre els préstecs per projectes personals destaca el Préstec Estrella Nòmina, que permet sol• licitar un crèdit de fins a 60.000 euros, a tornar en un termini que escull el client (fins a un màxim de sis anys) i sense comissió d’obertura.

Entre l’oferta comercial, CaixaBank ofereix préstecs específics per comprar automòbils, realitzar estudis o desenvolupar projectes personals, entre d’altres.

Per un altre costat, CaixaBank també oferirà finançament de productes tecnològics al 0%TAE, a través del web Compra Estrella.

Creixement a través dels canals online: +18% l’any 2015

Els canals online estan experimentant un gran creixement en la contractació de crèdits al consum, i suposen ja el 18% del total de crèdits al consum concedits, a tancament de l’exercici 2015.

Concretament, del total de contractacions del préstec Click&Go –d’abonament immediat–, el 30% es va fer a través del mòbil; el 24%, a través de la pàgina web (Línia Oberta); el 15%, a través de caixers automàtics; i el 31%, a les oficines.

A més, CaixaBank disposa d’una app per mòbils, Crediapp, amb la qual el client pot sol• licitar finançament, disposar de crèdit i conèixer la quota resultant capturant el preu de l’etiqueta del producte.

Switch to mobile version