Autor Societat
22 Maig 2016 a 13:00

13 persones han hagut de ser ateses en un incendi al Passeatge Espronceda

Aquesta matinada

El Parc de Bombers de Sabadell // Foto: Anna Sardà

El Parc de Bombers de Sabadell // Foto: Anna Sardà

 

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 06.46 hores d’aquest matí, d’un incendi en un pis del Passatge Espronceda, número 4, de Sabadell. Fins el lloc, els bombers, que han desplaçat un total de nou dotacions, han localitzat l’incendi en una habitació d’una vivenda del segon pis en un edifici de cinc plantes d’alçada, amb dos habitatge per planta.
Com a mesura preventiva s’han desallotjat diversos veïns i a d’altres se’ls ha demanat que es quedessin confinats a l’interior dels pisos.

L’incendi, que a les 07.11 hores ja s’ha donat per controlat i poc després com extinguit, ha cremat totalment l’habitació i ha deixat la resta del pis afectat pel fum i la temperatura. Els efectius, un cop apagat el foc, han procedit a inspeccionar i ventilar la resta de pisos. Fins al lloc s’hi ha desplaçat l’arquitecte municipal per tal de valorar els danys estructurals.
Un total de 13 persones han estat traslladades pel SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques), que ha desplaçat sis ambulàncies, amb el suport de l’ambulància del GEM (Grup d’Emergències Mèdiques) dels Bombers de la Generalitat. Set intoxicats lleus han estat evacuats al Parc Taulí de Sabadell i sis intoxicats lleus evacuats a l’Hospital de Terrassa.
Fins al lloc també s’han desplaçat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local.
Switch to mobile version