Autor Economia
27 Abril 2016 a 14:00

CaixaBank i Neinor Homes signen un acord que oferirà facilitats en el finançament als compradors de la promotora

Inclou prop de 3.400 immobles

CaixaBank

CaixaBank

CaixaBank i Neinor Homes han signat un acord de col• laboració pel qual l’entitat financera oferirà facilitats en el finançament als compradors de la promotora a tot Espanya.

L’acord inclou prop de 3.400 immobles distribuïts a Andalusia, Aragó, el País Basc, Comunitat Valenciana, Catalunya, Madrid i Toledo, per un import total de 400 milions d’euros, i permetrà als clients de Neinor Homes accedir a un millor finançament i vincular-se amb l’entitat financera líder en el mercat espanyol.

Per al Director General Financer de Neinor Homes, Jordi Argemí, “aquest acord és el senyal de què s’està recuperant la confiança en el nou sector immobiliari, amb projectes com el nostre, que cerca unir-se a grans entitats com és CaixaBank en benefici del client”.

Els compradors que es puguin acollir a aquestes condicions seran informats des de la promotora immobiliària, que els remetrà a les oficines de CaixaBank perquè puguin formalitzar les seves operacions.

Cal dir, Neinor Homes és la promotora residencial amb el major banc de sòl finalista de qualitat a Espanya, amb una inversió per valor de 850 milions d’euros, equivalent a 900.000 metres quadrats per a la construcció d’habitatge d’obra nova.

Switch to mobile version