Autor Esports
3 Març 2016 a 15:00

Joventut Atlètica Sabadell

Equip juvenil femeni Jas // Foto: Ignasi Barbaroja

Equip juvenil femeni Jas // Foto: Ignasi Barbaroja

Aquest cap de setmana es va disputar a Madrid, en el circuit del Hipódromo de La Zarzuela, el Campionat d’Espanya de Cros per Clubs. La Joventut Atlètica va participar amb una trentena d’atletes en set equips. La millor actuació va venir per part de l’equip Juvenil Femení que va aconseguir una fantàstica sisena posició. L’equip Cadet Masculí va aconseguir una bona novena posició i el Junior Masculí la desena. El Junior Femení va aconseguir quedar entre les quinzes primeres posicions (14è). El Cadet Femení, 42è, el Cros Curt Masculí, 21è, i el Cros Llarg Masculí, 47è, van ser les altres participants sabadellenques en aquest campionat estatal.

Eloi Santafé // Foto: Miguel Romero

Eloi Santafé // Foto: Miguel Romero

Per altra banda, a Sabadell, aquest cap de setmana es va disputar el Campionat de Catalunya Cadet i Junior en Pista Coberta. Cal destacar el record d’Espanya cadet del 300 metres llisos fet per Eloi Santafé, que va aconseguir la medalla d’or. Eloi també es va penjar l’or en 60 metres tanques, com també va fer Adrià Torrents en els 60 metres llisos batent el record de Catalunya cadet. Xabier Beorloegui es va penjar la plata en el salt de llargada. Pel que fa als juniors, medalles d’or i bronze de Yesica Jimenez en 60 i 200 metres llisos i medalla de plata de Maria Artero en salt d’alçada.

A Murcia es va disputar el Campionat d’Espanya de Marxa en ruta. Antonio Gonzalez Arrabal va aconseguir un nou record d’Espanya en els 50 quilòmetres en la categoria de més de 50 anys. La junior Ana Dominguez va ser desena en els 10 quilòmetres de la seva categoria i Juan Manuel Gómez va ser desqualificat just després del quilòmetre 40.

JAS

Switch to mobile version