Autor Esports
10 Març 2016 a 15:00

JAS Campionat d’Espanya Absolut en Pista Coberta

Daniel Leal JAS // Foto: Ignasi Barbarroja

Daniel Leal JAS // Foto: Ignasi Barbarroja

Aquest cap de setmana es va disputar en el recentment inaugurat Pavelló Municipal de Gallur, a Madrid, el Campionat d’Espanya Absolut en Pista Coberta amb la participació de dos atletes del nostre club: Laura Bou i Yesica Jiménez. Laura Bou va disputar els 200 metres llisos i els 400 metres llisos, classificant-se en la 24ª posición en ambdues proves. Yesica Jiménez va participar en els 200 metres llisos classificant-se en la 25a posició.

A la també recentment inaugurada Pista Coberta de Salamanca es va disputar el Campionat d’Espanya Juvenil amb la participació de dotze atletes de l’entitat. L’actuació més destacada va ser la de medalla de bronze de Daniel Leal en el salt de llargada. Martí Pagès, sisè en els 400 metres, Marc Tomey i Marta Pérez, setens en el salt en perxa i salt d’alçada respectivament, van ser els altres atletes destacats. A Sabadell, Ayoub Ait va proclamar-se campió de Catalunya cadet de 3000 metres llisos.

Aquest proper cap de setmana es celebrarà el Campionat d’Espanya de Cros a Calatayud amb la participació dels promeses Llorenç Esteve i Mercè Guerra, el Campionat de Catalunya Infantil en Pista Coberta a Sabadell i el Campionat d’Espanya Cadet en Pista Coberta a Oviedo.

Joventut Atletica Sabadell

Switch to mobile version